Asennus

AsennusKrono Original -laminaattilattioiden asennus on vaivatonta. Täältä löydät asennukseen liittyviä ohjeita. Ohjeet ovat pdf-tiedostoina, joiden katsomiseen tarvitset Adobe Reader-ohjelman.
(Ohjelman voi ladata sivulta: www.adobe.com).

Asennusvideot: https://www.krono-original.com/en-fi/laminate-floor-installation

Quattro clic: https://www.krono-original.com/en-fi/quattro-clic-laminate-installation

Laminaattien asennusohje: Twin Clic-taittopontti

Laminaattien asennusohje: 1clic2go pure-painettava päätypontti

Asennusohje: Krono Xonic -vinyylit

Asennusohje: Elegant Living -vinyylit

Laminaattilattioiden työohjekortti
Laminaattilattioiden alustan kuivuus
Laminaattilattioiden asennuksesta lattialämmityksen päälle

Kuvien käyttö ilman oikeudenhaltijan lupaa kielletty.
Images cannot be used without the permission of the copyright holder.
© Kronoflooring GmbH